Müjde! Korku oyunu severler yaşadı, Outlast ve DLC paketi Whistleblower, Humble Bundle aracılığıyla ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Gerçekten başarılı bir korku oyunu olan Outlast, Humble Bundle tarafından ücretsiz dağıtılmaya başlandı. Kısa süreli olan bu kampanya ile oyunu alanlar, sınırsız olarak steam üzerinden bu oyuna sahip olacaklar.

Oyunu almak için yapmanız gerekenler çok basit buraya tıklayarak Humble Bundle'ın gerekli sayfasına giriyoruz. Siteye daha önceden kayıtlı değilseniz hemen kayıt olun. Kayıt ve giriş işleminden sonra verdiğimiz bağlantıdan, gittiğiniz ekran da sağ kısım da Outlast ve hemen altında add to cart diye bir seçenek olacaktır buna tıklayarak sepetimize ekliyoruz. Hemen ardından sepete gelip satın al diyelim ve email to verify'ye tıklayarak kayıt olduğumuz mail'e gerekli bilgileri gönderelim. Oyunun steam key'i mailinize link olarak gelecektir, linke tıklayın ve açılan sayfada steam işareti olan Redeem on Steam butonuna tıklayarak key'leri görüntüleyin artık bu key'leri normal bir şekilde Steam üzerinden aktifleştirebilirsiniz.

Son olarak Humble Bundle oyun bağlantısına gidemeyenler için link; https://goo.gl/D39No9 bu arada oyunu almak için hızlı olmanız da fayda var. Çünkü kampanyanın bitmesine sadece 32 saat kaldı.

Outlast Deluxe Edition Steam İçin Bedava Oldu Kaçırmayın!
4.75 4
ÖNE ÇIKANLAR